Të famshëm me shije të mirë në këpucë…

Të famshëm me shije të mirë në këpucë…

sjp
Çfarë është marrëdhënia e gruas me këpucë? Dicka hyjnore. Hiperbolë? Jo absolutisht, për aq kohë sa edhe shkenca është përpjekur për të interpretuar. “Besimi”, “feminiteti”, “frymë e mirë” janë disa nga “pozitivet” që na mbush blerja dhe provimi i një palë takave, sidomos ato që i ëndërrojmë!
Read more

Reklama