5 Rregulla për të patur një lidhje të shëndetshme

5 Rregulla për të patur një lidhje të shëndetshme

otan saggizw

Çfarë shikoni në një marrëdhënie? Disa duan dashuri, disa duan siguri, disa duan shoqërinë dhe disa i duan të gjitha. Edhe në qoftë se ju merrni gjithçka që ju dëshironi në një marrëdhënie, nuk do të thotë që jeni domosdoshmërisht të lumtur. Një marrëdhënie që të jetë e suksesshme dhe t’i japi çiftit atë cfarë kërkon, ka nevojë për shumë punë dhe përpjekje. Read more

Reklama
Burrat

Burrat

11064900_1553579258242856_3798989532103855218_n

Universiteti i Montrealit zhvilloi një sondazh për të studiuar dallimin mes burrave të cilët shikojnë pornografi me ata që nuk e bëjnë. Ky studim nuk u zhvillua kurrë për shkak se ata nuk mund të gjenin as edhe një burrë që nuk shikonte.