Jennifer Lopez: pak si shumë i ngushtë fustani …

Jennifer Lopez: pak si shumë i ngushtë fustani …

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Bukuria do sakrifica, thonë , dhe Jennifer Lopez e di atë. Fustani i zi i ngushtë  që zgjodhi të veshë në  xhirimet e American Idol shkaktoi disa probleme të  ‘vockla’ … Read more

Reklama