Pse disa meshkuj nuk i pranojnë gabimet e tyre?

Pse disa meshkuj nuk i pranojnë gabimet e tyre?

loveee

Përse veprimi i të kërkuarit falje është r rëndësishëm? Një falje mund të konfirmojë ndjenjat tona, zvogëlimin e stresit që ne përjetojmë në një moment në marrëdhëniet tona, për të shmangur një luftë dhe për të sjellë faljen. Pra, pse është kaq e vështirë për disa meshkuj të pranojnë gabimet e tyre dhe të kërkojnë falje? Read more

Reklama