Krijuesit e “Blurred Lines” paguajnë gjobë për vjedhje!

Krijuesit e “Blurred Lines” paguajnë gjobë për vjedhje!

download

Pharrell Williams dhe Robin Thicke kishin pranuar që në fillim: Hiti i tyre shumë i dëgjuar , i cili në vitin 2013 theu rekordet (! Dhe ndihmoi videoklipi), ishte frymëzuar nga kënga «Got to give it up » e Marvin Gaye. Për më tepër, virgjëria nuk ekziston në muzikë … Read more

Reklama