Love…

Love…

large (4)

It’s like this picture  literally speaks with a thousand words….

Advertisements
5 Rregulla për të patur një lidhje të shëndetshme

5 Rregulla për të patur një lidhje të shëndetshme

otan saggizw

Çfarë shikoni në një marrëdhënie? Disa duan dashuri, disa duan siguri, disa duan shoqërinë dhe disa i duan të gjitha. Edhe në qoftë se ju merrni gjithçka që ju dëshironi në një marrëdhënie, nuk do të thotë që jeni domosdoshmërisht të lumtur. Një marrëdhënie që të jetë e suksesshme dhe t’i japi çiftit atë cfarë kërkon, ka nevojë për shumë punë dhe përpjekje. Read more

Të famshëm me shije të mirë në këpucë…

Të famshëm me shije të mirë në këpucë…

sjp
Çfarë është marrëdhënia e gruas me këpucë? Dicka hyjnore. Hiperbolë? Jo absolutisht, për aq kohë sa edhe shkenca është përpjekur për të interpretuar. “Besimi”, “feminiteti”, “frymë e mirë” janë disa nga “pozitivet” që na mbush blerja dhe provimi i një palë takave, sidomos ato që i ëndërrojmë!
Read more

Vendosni prekjet e para të pranverës në dekorin e shtëpisë tuaj

Vendosni prekjet e para të pranverës në dekorin e shtëpisë tuaj

springr
Marsi ndoshta akoma nuk ka treguar ditët më të mira dhe më me diell, por kjo nuk do të thotë që ne nuk mund të fillojnë të hyjnë që tani në pranverë dhe në humor më të gëzuar. Një ide e mirë, atëherë, është që të shtoni disa thekse të gëzuara dhe plot ngjyra në dekorimin e shtëpisë, të cilat me siguri do ju mbushin me gëzim. Read more