5 arsye për të vizituar Parisin në pranverë!

5 arsye për të vizituar Parisin në pranverë!

Sasha-Luss1

Je në zyrë dhe po mendon sa shumë do doje të ikje pak nga rutina e përditshme?

Parisi është një destinacion unik dhe afër për një udhëtim qetësues. Përveç muzeve, Disneyland, Montmartre dhe Kulla Eifel, këto janë pesë arsye pse ja vlen të vizitosh Qytetin e Dritës këtë pranverë. Read more

Reklama