Të gjitha look-et nga MTV Movie Awards.

Të gjitha look-et nga MTV Movie Awards.

j-lo

Cfarë ndodhi këtë fundjavë me përjashtim të Pashkëve dhe Games of Thrones; MTV Awards!
Nga ato pak që kemi parë, ishte një cmenduri!!!
Shikoni disa nga paraqitjet/looks më të mira.

Read more

Reklama
Të famshëm me shije të mirë në këpucë…

Të famshëm me shije të mirë në këpucë…

sjp
Çfarë është marrëdhënia e gruas me këpucë? Dicka hyjnore. Hiperbolë? Jo absolutisht, për aq kohë sa edhe shkenca është përpjekur për të interpretuar. “Besimi”, “feminiteti”, “frymë e mirë” janë disa nga “pozitivet” që na mbush blerja dhe provimi i një palë takave, sidomos ato që i ëndërrojmë!
Read more