Pas mesnate..

Pas mesnate..

mnb
Cfarë më e pisët? Gjëja më e mirë pas një dalje të çmendur është seksi nuk-marr-dot-frymë. Dhe me këto truket e mëposhtme nuk pritet të flini para agimit. Read more

Reklama
5 Rregulla për të patur një lidhje të shëndetshme

5 Rregulla për të patur një lidhje të shëndetshme

otan saggizw

Çfarë shikoni në një marrëdhënie? Disa duan dashuri, disa duan siguri, disa duan shoqërinë dhe disa i duan të gjitha. Edhe në qoftë se ju merrni gjithçka që ju dëshironi në një marrëdhënie, nuk do të thotë që jeni domosdoshmërisht të lumtur. Një marrëdhënie që të jetë e suksesshme dhe t’i japi çiftit atë cfarë kërkon, ka nevojë për shumë punë dhe përpjekje. Read more

Pse disa meshkuj nuk i pranojnë gabimet e tyre?

Pse disa meshkuj nuk i pranojnë gabimet e tyre?

loveee

Përse veprimi i të kërkuarit falje është r rëndësishëm? Një falje mund të konfirmojë ndjenjat tona, zvogëlimin e stresit që ne përjetojmë në një moment në marrëdhëniet tona, për të shmangur një luftë dhe për të sjellë faljen. Pra, pse është kaq e vështirë për disa meshkuj të pranojnë gabimet e tyre dhe të kërkojnë falje? Read more