Gkiak: Një libër – diamand për t’u lexuar

Gkiak: Një libër – diamand për t’u lexuar

gkiak
Një herë, një Zoti e di se sa vjet tani,  ndodh që të jetë e shkruar dhe botuar një libër që flet për dashurinë torturuese, ndjenjat sipërfaqësore dhe ngjarje nuk i kujton më pasi ke kthyer faqen. Read more

Reklama
Figurë

Këto janë filmat e rinj të javës

Trilogjia e Divergent: INSURGENT 4444 Një nga librat letrarë më të njohur dhe bestseller në vitet e fundit, vazhdon udhëtimin e tij në ekranin e madh. “Insurgent”, bazohet në librin e dytë e trilogjisë së Veronica Roth. Tashmë drejtuesit e revolucionit që kërcënon sistemin shoqëror të strukturuar rreptësisht, Tris dhe Four (Katër) janë në qëndër të synimit të drejtores së etur për pushtet Jeanine. Ndërkohë që ushtria e saj  kërkon rrënojat e qytetit për të gjetur ata, Tris dhe Four enden nëpër qytet duke shpresuar të gjejnë aleatë. Read more