Cfarë nënkupton për karakterin tuaj buzkuqi që përdorni?

Cfarë nënkupton për karakterin tuaj buzkuqi që përdorni?

large

Shumë më shumë se sa imagjinoni.

Nëse edhe ju mendoni se nuk jeni lyer me të vërtetë pa vënë buzëkuq, vjen një studim i Universitetit të Harvardit , i cili tregon se ngjyra e buzkuqit që kemi zgjedhur lidhet drejtpërdrejtë me psikologjinë tonë dhe karakterin tonë. Ka tregues edhe që kjo zgjedhje e thjeshtë e përditshme që bëjmë mund të luaj një rol të rëndësishëm në një promovim apo një takim të mirë të parë. Read more

Reklama
Figurë

Vish dhe ti fustanin tënd pranveror me vija!

Veshjet me vija ose shirita dhe aksesorët kanë një rol protagonisti në paraqitjet tona pranverore dhe mund të japin stil në cdo look që dëshirojmë.

666666

Gjithashtu, ti mund të provosh dhe nje copë që kombinon vijat vertikale dhe vijat horizontale dhe do të jetë patjetër një statement për veshjen tënde. Read more