Të gjitha look-et nga MTV Movie Awards.

Të gjitha look-et nga MTV Movie Awards.

j-lo

Cfarë ndodhi këtë fundjavë me përjashtim të Pashkëve dhe Games of Thrones; MTV Awards!
Nga ato pak që kemi parë, ishte një cmenduri!!!
Shikoni disa nga paraqitjet/looks më të mira.

Read more

Reklama