Figurë

Këto janë filmat e rinj të javës

Trilogjia e Divergent: INSURGENT 4444 Një nga librat letrarë më të njohur dhe bestseller në vitet e fundit, vazhdon udhëtimin e tij në ekranin e madh. “Insurgent”, bazohet në librin e dytë e trilogjisë së Veronica Roth. Tashmë drejtuesit e revolucionit që kërcënon sistemin shoqëror të strukturuar rreptësisht, Tris dhe Four (Katër) janë në qëndër të synimit të drejtores së etur për pushtet Jeanine. Ndërkohë që ushtria e saj  kërkon rrënojat e qytetit për të gjetur ata, Tris dhe Four enden nëpër qytet duke shpresuar të gjejnë aleatë. Read more

Advertisements
Figurë

Vish dhe ti fustanin tënd pranveror me vija!

Veshjet me vija ose shirita dhe aksesorët kanë një rol protagonisti në paraqitjet tona pranverore dhe mund të japin stil në cdo look që dëshirojmë.

666666

Gjithashtu, ti mund të provosh dhe nje copë që kombinon vijat vertikale dhe vijat horizontale dhe do të jetë patjetër një statement për veshjen tënde. Read more

Hello world!

Hello world!

This is your very first post. Click the Edit link to modify or delete it, or start a new post. If you like, use this post to tell readers why you started this blog and what you plan to do with it.

Happy blogging!

Advertisements