Figurë

Këto janë filmat e rinj të javës

Trilogjia e Divergent: INSURGENT 4444 Një nga librat letrarë më të njohur dhe bestseller në vitet e fundit, vazhdon udhëtimin e tij në ekranin e madh. “Insurgent”, bazohet në librin e dytë e trilogjisë së Veronica Roth. Tashmë drejtuesit e revolucionit që kërcënon sistemin shoqëror të strukturuar rreptësisht, Tris dhe Four (Katër) janë në qëndër të synimit të drejtores së etur për pushtet Jeanine. Ndërkohë që ushtria e saj  kërkon rrënojat e qytetit për të gjetur ata, Tris dhe Four enden nëpër qytet duke shpresuar të gjejnë aleatë. Read more

Reklama
Të gjitha look-et nga MTV Movie Awards.

Të gjitha look-et nga MTV Movie Awards.

j-lo

Cfarë ndodhi këtë fundjavë me përjashtim të Pashkëve dhe Games of Thrones; MTV Awards!
Nga ato pak që kemi parë, ishte një cmenduri!!!
Shikoni disa nga paraqitjet/looks më të mira.

Read more